Informatie voor gasten

Beste gasten,

U bent van harte welkom in onze kerkdiensten.

Enige praktische informatie:

• Als u de kerk binnenkomt, wordt u begroet door een gastheer of gastvrouw. U kunt bij hem of haar met uw vragen terecht.
  • Alle zitplaatsen zijn vrij. U mag zelf kiezen waar u gaat zitten.
  • Vijf minuten voor aanvang van de dienst zingen we alvast een lied.
  • We zingen uit het Liedboek 2013 "Zingen en bidden in huis en kerk". Achterin de kerk liggen een aantal exemplaren voor onze gasten.
  • We lezen uit de Nieuwe Bijbelvertaling 2004.
  • Wanneer we het Heilig Avondmaal vieren bent u, wanneer u Jezus Christus als Heer en Verlosser belijdt, van harte welkom om dit met ons mee te vieren.

Komt u met uw kinderen? Handig om te weten dat:

• er voor de allerkleinsten (t/m 4 jaar) oppas is  in Hervormd Centrum "Tilvoorde", Bisschopstraat 5.
  • de meeste zondagen er voor de kinderen van 4 t/m 9 jaar zondagsschool is in "Tilvoorde". U kunt de kinderen voor de dienst brengen en na de dienst weer ophalen. Het rooster van de zondagsschool is te vinden bij de informatie over zondagsschool "De Tweesprong".
  • er voor de tieners van groep 7, 8 en de brugklas Tienernevendienst is tijdens de preek. De tieners verlaten de kerk vlak voor de schriftlezingen en komen terug tijdens de collecte.
  • bij bijzondere diensten (zoals doop-, gezins- en scholendiensten) én tijdens de zomermaanden er kindernevendienst is voor de kinderen van groep 1 t/m 3.

We hopen dat u zich thuis zult voelen in onze diensten, zodat uw geloof gevoed wordt en God de lof ontvangt.

Nogmaals: van harte welkom!