Catechisatie

Lees hieronder meer over de catechisaties in Stad en Ambt.

Catechisatie Stad

Graag willen we jou ontmoeten om samen op een leuke manier over God en het geloof te praten!!!

Dit jaar willen we de catechisaties anders vormgeven dan in het verleden.
 ‘Wat is er dan zo anders aan?!’ horen we je denken. In de eerste plaats krijgt  catechisatie een andere naam, namelijk “ What’s Up?”  En wat ook nice, cool en vet is: Je kunt weer naar club!!!
Je krijgt dit allemaal aangeboden in een totaalpakket. Namelijk 2 weken huiscatechisatie: over God leren en er met elkaar praten, en 1 week club: op een leuke ontspannen manier met elkaar omgaan!
 “What’s Up” is tot stand gekomen doordat de gereformeerde en hervormde kerk  samen hun krachten gebundeld hebben omdat zij het tijd vonden om meer samen te gaan werken!Whats up

In het onderstaande schema kun je zien bij wie je van harte welkom bent. Neem contact op met de leiding en doe mee!

1ste klas catecheten klas 1
adres catecheten klas 1
email catecheten klas 1
2de klas catecheten klas 2
adres catecheten klas 2
email catecheten klas 2
3de klas catecheten klas 3
adres catecheten klas 3
email catecheten klas 3
4de klas catecheten klas 4
adres catecheten klas 4
email catecheten klas 4

Catechisatie Ambt

Het catechisatie seizoen gaat weer van start en hierbij jullie zijn van harte uitgenodigd. We hopen natuurlijk net als vorig jaar dat we weer op jullie kunnen rekenen. We hopen er een leerzaam en gezellig jaar van te mogen maken.  Zie onderstaande tijden.

In verband met coronamaatregelen beginnen we in de consistoriekamer om 17.00 uur. Daarna wordt de ruimte geventileerd. Groep 2 begint ook in de consistoriekamer en groep 3 krijgt les in de Grote zaal.Naast de vaste catechese stof hopen we veel meer spannende onderwerpen samen te bespreken.

De groepen worden als volgt ingedeeld:

aanvang 17.00-17.45 uur                     1e en 2e jaar voortgezet onderwijs (leeftijd 12-13)

aanvang 18:45-19:30 uur                     3e en 4e jaar voortgezet onderwijs (leeftijd 14-16)

aanvang 19:30-20:15 uur                     16+

We zien jullie graag vanaf maandag 28 septemberMet uitzondering van de herfstvakantie op 12 oktober is er in principe elke week catechisatie tot en met maandag 14 december.

Plaats: de Kapel, Molenstraat 33 in Sint Jansklooster.

Met vriendelijke groet,

Heidi Kramer