Club

Ook het komende jaar zal de club weer draaien. De jongeren krijgen hiervoor zelf een uitnodiging. Aarzel niet en kom gerust. Het zijn geweldige avonden! Heb je geen uitnodiging ontvangen en wil je eens een keertje komen kijken, verstuur dan hier een berichtje.

Club Ambt

Beste groep 6/7/8’ers!

In Sint Jansklooster is er club voor alle kinderen die het leuk vinden om creatief bezig te zijn en van gezelligheid houden.

Om de week wordt er op donderdagavond in de Kapel club gegeven vanaf 19.00 uur tot 20.15 uur.
Tijdens een clubavond zijn we vooral creatief bezig. We knutselen met allerlei materialen de meest leuke kunstwerkjes of spelen een spannend spel. Activiteiten die we o.a. hebben gedaan tijdens het afgelopen seizoen zijn: vogelhuisje maken, proppencorso, bingo, beeldje van ijzerdraad maken, creatief met vilt, speurtocht, houten kerstster maken, cupcakes versieren enz.

Ook is er elk clubseizoen een uitje en dit jaar gaan we voor het eerst op clubkamp. Deze beide activiteiten organiseren we in samenwerking met de basisclub van de Johanneskerk onder het motto: hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Zit jij in groep 6, 7, of 8 van de basisschool en ben je nieuwsgierig geworden, kom dan gerust eens langs. Je kunt ook eerst contact opnemen met de clubleiding via clubkapel@hervormdvollenhove.nl of bellen met Martine Rook 06-50210714.

We zien jullie graag op de donderdagavond in de Kapel!

Groetjes de clubleiding.

Club Stad

Op ontdekkingsreis.
Waaraan merk nu dat je lid bent van een gelovige gemeente? Merk je het vooral omdat je elke zondag naar de kerk mag/moet? Merk je het omdat jij en je ouders bidden bij het eten of voor je gaat slapen? Of merk je er misschien wel helemaal niets van? Een mooie manier om te ontdekken of verder te onderzoeken wat gelovig zijn betekent, is door het samen te doen. Door met kinderen van je eigen leeftijd op ontdekkingsreis te gaan, op een manier die echt bij jou past. Voor alle ontdekkingsreizigers uit groep 5 t/m 8 is er daarom club. Een groep gezellige clubleiders wil samen met jou ontdekken wat het betekent om gelovig te zijn. En wat het betekent om lid van een gemeente te zijn.
Ontdekken wat een gemeente is gaat snel. Op club ontmoet je allemaal andere kinderen die net als jij, ook ontdekkingsreiziger willen zijn. Met deze ‘nieuwe’ vrienden ga je knutselen of een leuk spel doen. Daarnaast zijn er elk jaar een paar grote activiteiten met alle groepen samen. Zoals de disco, de bazaar of schaatsen. We sluiten het seizoen af door met z`n allen twee dagen op ontdekkingsreis te gaan tijdens het inmiddels beroemde clubweekend.
Ontdekken wat geloven betekent, is een reis die een stuk langer duurt. In groep vijf begint de reis rustig door samen te bidden en naar een mooi verhaal te luisteren. Als je wat ouder wordt en langer op club zit wordt de reis telkens spannender, en wordt het ook echt een ontdekkingsreis. De clubleiders vertellen je heel graag over geloven. Maar ze willen nog iets meer. Ze willen ook ontdekken hoe jij over dingen denkt, en hoe jij geloven beleeft. Samen met jou hopen we te ontdekken dat God zoeken een hele mooie en spannende reis kan zijn. Maar dat God het uiteindelijk toch veel beter kan. Omdat Hij al veel langer naar ons zoekt, en ons ook altijd weet te vinden.