Club

Ook het komende jaar zal de club weer draaien. De jongeren krijgen hiervoor zelf een uitnodiging. Aarzel niet en kom gerust. Het zijn geweldige avonden! Heb je geen uitnodiging ontvangen en wil je eens een keertje komen kijken, verstuur dan hier een berichtje.

Club Ambt

Beste groep 6/7/8’ers!

In Sint Jansklooster is er club voor alle kinderen die het leuk vinden om creatief bezig te zijn en van gezelligheid houden.

Om de week wordt er op donderdagavond in de Kapel club gegeven vanaf 19.00 uur tot 20.15 uur.
Tijdens een clubavond zijn we vooral creatief bezig. We knutselen met allerlei materialen de meest leuke kunstwerkjes of spelen een spannend spel. Activiteiten die we o.a. hebben gedaan tijdens het afgelopen seizoen zijn: vogelhuisje maken, proppencorso, bingo, beeldje van ijzerdraad maken, creatief met vilt, speurtocht, houten kerstster maken, cupcakes versieren enz.

Ook is er elk clubseizoen een uitje en dit jaar gaan we voor het eerst op clubkamp. Deze beide activiteiten organiseren we in samenwerking met de basisclub van de Johanneskerk onder het motto: hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Zit jij in groep 6, 7, of 8 van de basisschool en ben je nieuwsgierig geworden, kom dan gerust eens langs. Je kunt ook eerst contact opnemen met de clubleiding via clubkapel@hervormdvollenhove.nl of bellen met Martine Rook 06-50210714.

We zien jullie graag op de donderdagavond in de Kapel!

Groetjes de clubleiding.

Club Stad

In vollenhove is dit siezoen gestart met Whtas Up Kids! Leuke activiteiten voor de kinderen uit groep 6, 7 en 8 van de basisschool.