Kindernevendienst

Iedere zondagochtend is er kindernevendienst voor de kinderen van groep 1 t/m 6.* Zij zijn van harte welkom om te komen zingen, luisteren naar een Bijbelverhaal, te knutselen of een spelletje te doen. Gods woord, de bijbel, staat hierbij centraal. Het verhaal van God wordt vertaald naar de leef- en belevingswereld van de kinderen.

Vóór de schriftlezing lopen de kinderen gezamenlijk naar Tilvoorde. De kinderen van groep 1 t/m 3 zitten in zaal 1, groep 4 t/m 6 in zaal 3. Tijdens de collecte komen de kinderen weer terug in de kerk.

Lijkt het jou of u leuk om leiding te geven? Neem dan contact op met één van de coördinatoren.

Ben je tussen de 4 en 9 jaar? Dan zien we je graag in de kerk en op de kindernevendienst!

De leiding van de kindernevendienst

* Er is kindernevendienst voor enkel groep 1 t/m 3 tijdens de zomerperiode. En tijdens de gezinsdiensten blijven alle kinderen in de kerk.

Coördinatoren

Jesica Lassche, Agrietha van Vulpen, Henrieke Mosterdijk en Margriet Janssen