Zondagsbrief

Vanaf nu kunt u zich aanmelden voor de Zondagsbrief.

Inmiddels bestaat de website van onze gemeente alweer bijna 5 jaar. De website is vaak het eerste visitekaartje voor mensen buiten de eigen gemeente. Hierbij valt te denken aan vakantiegangers, (gast)predikanten en andere geïnteresseerden. Elke maand wordt de website door ca. 600 verschillende mensen bezocht.

We merken steeds meer dat de website ook binnen de eigen gemeente in een behoefte voorziet. Met enige regelmaat krijgen de beheerders van de website de vraag of het wekelijkse nieuws vanuit onze gemeente (dezelfde informatie als in het HZ staat) ook via de website gepubliceerd kan worden.

In een aantal buurgemeenten is dit reeds het geval. De kerkenraad heeft besloten deze mogelijkheid ook aan te gaan bieden aan onze gemeenteleden. Wel is besloten deze informatie niet rechtstreeks op de website te vermelden (zodat iedereen overal het kan lezen) maar dit te gaan verzorgen middels een zogenaamde mailinglist. Dit om de privacy van onze eigen gemeenteleden te waarborgen.

Na het aanmelden krijgt u dan wekelijks gratis het nieuws vanuit onze gemeente in uw emailbox. Besloten is dat dit nieuwsbericht de naam Zondagsbrief zal krijgen. De inhoud van deze Zondagsbrief komt overeen met hetgeen vanuit onze gemeente wekelijks vermeldt wordt in het HZ.

Zondagsbrief

Vernieuw de instellingen

Afmelden

Contact the administrator

powered by phpList