Hervormd Vollenhove.nl

Hervormde gemeente Vollenhove - Sint Jansklooster

▶ Kerkdiensten luisteren

Schoenendoosactie

Graag vragen wij u om weer mee te werken aan de Schoenendoosactie. Kinderen in Nederland vullen een schoenendoos met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor leeftijdsgenootjes die leven in moeilijke omstandigheden, zoals in Sierra Leone, Roemenië, Moldavië, vluchtelingenkampen enz. De kerken en scholen willen ook dit jaar deze actie van harte ondersteunen.

Als kerken en scholen proberen we een flink aantal schoenendozen voor onze rekening te nemen. We streven ernaar om het aantal van vorig jaar, ongeveer 145 dozen, te overtreffen. Maar dat kunnen we natuurlijk niet zonder uw hulp! Wilt u thuis samen met uw zoon of dochter, of u als gemeentelid, een schoenendoos vullen met schoolmateriaal, toiletartikelen en speelgoed? U kunt één doos per gezin vullen, maar u bent natuurlijk vrij om elk kind uit het gezin een doos te laten vullen, of om als gemeentelid meerdere dozen te vullen. Wanneer u geen doos kunt of wilt vullen, maar wel iets wilt geven, dan kunt u ook losse spullen inleveren. Hoe het precies werkt en wat er wel en niet in de doos mag, staat in de folder.

Net als vorig jaar moeten de kinderen zelf voor een schoenendoos zorgen. Wij willen u vragen om ervoor te zorgen dat de spullen voor in de schoenendoos heel en schoon zijn. De verzendkosten van de dozen worden door de diaconieën van de kerken betaald Dus geen geld
meegeven naar school!!!! De gevulde en versierde schoenendoos (de doos niet helemaal dichtplakken) kunt u vóór 6
oktober
inleveren bij de school van uw kind of op zondag 8 oktober voor de dienst bij de Grote Kerk, de Mariakerk en NGK de Hoeksteen in Vollenhove of de Kapel en de Johanneskerk in Sint Jansklooster. Lukt u dat niet, bel dan 0527-243545 of 246202 om een andere afspraak te maken.
Losse spullen kunnen ook worden ingeleverd.

Helpt u mee? Laten we samen de schouders zetten onder deze prachtige actie!

Een hartelijke groet,
Mariakerk
Hervormde Gemeente Vollenhove/Sint-Jansklooster,
Johanneskerk,
NGK de Hoeksteen

Schoenendoos