Collecte kerk in actie op 18 februari

'met je kinderen op de vlucht'

Meer dan vier miljoen Syriërs zijn hun land ontvlucht. Onder hen bevinden zich veel moeders met kinCollecte kerk in actiederen. Uitgeput zijn ze neergestreken in de Bekaa-vallei in Oost-Libanon. Vooral moeders en kinderen zijn kwetsbaar en lopen grote gezondheidsrisico’s. Onder heel moeilijke omstandigheden proberen  moeders hun kinderen liefdevol te verzorgen en te beschermen. Partnerorganisatie IOCC (International Orthodox Christian Charities) ondersteunt gevluchte moeders met verloskundige zorg, voorlichting over borstvoeding, bijvoeding voor ondervoede kinderen en gezondheidsvoorlichting. De bevlogen medewerkers van IOCC redden zo niet alleen kinderlevens, maar ze helpen bovendien moeders om in alle onzekerheid hun kinderen toch de juiste zorg te bieden.
Met deze collecte steunt u het noodhulpprojecten van Kerk in Actie zoals het werk van IOCC in Libanon.

Beste broeders en zusters de Diaconie wil deze collecte van harte bij u aanbevelen.

Klik hier voor een link naar kerk in actie / met je kinderen op de vlucht