De Wandeling

Ook dit jaar organiseert de Raad van kerken een wandeling in de 40 dagen tijd voor Pasen. Deze periode van oudsher een tijd van vasten en bewust leven.

We denken in deze 40 dagen tijd aan Jezus die opliep met zijn vrienden naar Jeruzalem. Hij ging door bergen en door dalen stap v40 dagen wandelingoor  stap. We geloven dat Hij nog steeds oploopt met mensen door het leven als reisgenoot . Een wandelmaatje. We mogen stappen zetten ook naar de ander toe, naar elkaar luisteren elkaar bemoedigen  stil zijn in het moment  en ons bewust worden van de weg  die Jezus moest gaan.

Het is een zinvol gebeuren zo met elkaar  5 zaterdagen stappen te zetten op weg naar Pasen. Spreekt je dit aan sluit je dan aan  bij het wandelgroepje dat start vanaf de Burght om 9. 00 uurOok gaan we een paar mooie wandelingen lopen in St.Jansklooster en omgeving.

Zaterdag  24 febr 3 maart en 10 maart vanaf de Burght Vollenhove.
Zaterdag 17  en 24 maart  starten  bij de Molen  St. Jansklooster.

We houden een korte meditatie  en sluiten af met gezamenlijk een kopje koffie drinken.

Zijn er mensen die mee willen  denken wat betreft de route of koffieadresje regelen of inhoud geven aan de wandeling doe dan even een belletje naar  06 20620050 of mail WimenTina@gmail.com. .Voel je niet verplicht alle keren mee te lopen kom wanneer je kunt.