Paasontbijt 2018

Paasontbijt 2018: Meld je vanaf nu aan!

Pasen is het belangrijkste feest van ons geloof. Daarom willen we op eerste Paasdag samen beginnen met een Paasontbijt. De Hervormde Kerk Vollenhove / St Jansklooster nodigt iedereen hier van harte voor uit!

jezusleeft

Van het Paasontbijt kan iedereen gebruik maken. Om 8.00 uur is er de inloop in Tilvoorde en om 8.15 uur zullen we beginnen met een gebed. Het ontbijt eindigt om 9.15 uur zodat er nog voldoende tijd is om naar de kerk te gaan voor de ochtenddienst. U wordt in de gelegenheid gesteld om die ochtend een vrijwillige bijdrage te doen voor de onkosten.

Aanmelden kan via de website of telefonisch bij familie Bakker (tel. 291579). Graag zien we uw aanmelding voor vrijdag 30 maart. Van harte welkom!

Aanmelden kan via deze link