Actiedag voor Zending over Grenzen

Zoals u al eerder hebt kunnen lezen, willen we graag op D.V. zaterdag 14 april een actiedag houden. De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede aan Zending over Grenzen.

Zending over Grenzen zet zich in voor kansarme gezinnen, kinderen en ouderen in Oost-Europa. Deze actie zal plaatsvinden Daconiein en rond de Grote Kerk van 13.00 – 18.00 uur. Wat is er te doen die dag :
- Kledinginzameling
- Fair met  kraampjes, grabbelton, springkussen, spelletjes, knutselen en nog veel meer… Ook is er een foodstand met broodjes hamburger/beenham of kibbeling.
- Panna-voetbal voor 8 jaar en ouder. Geef je snel op bij Luuk Naberman (06-53924677) want vol is vol!

Op Paaszondag worden bij de uitgang kaarten aan de kinderen uitgedeeld voor deze actiedag. Met deze kaart kunnen ze gratis deelnemen aan activiteiten en gratis versnaperingen ophalen bij de desbetreffende kraampjes.

D.V. zondag 15 april willen we deze actie afsluiten met een kerkdienst in de Grote Kerk om 10.00 uur met medewerking van Geke’s Tiental. De diaconiecollectie in deze dienst is bestemd voor Zending over Grenzen. Na de dienst is er koffie, thee en fris.

Wij hopen op uw medewerking en komst. Samen maken we hulp aan kansarme gezinnen in Oost-Europa mogelijk.
Hartelijke groet van de diaconie