Bedankt!!

Actieweekend Zending over Grenzen

Zaterdag 14 en zondag 15 april heeft de diaconie een actie gehouden voor Zending over Grenzen. Zending over Grenzen zieZending weekendt om naar kansarme gezinnen, kinderen en ouderen in Oost-Europa, die getekend worden door armoede en eenzaamheid en laat hen merken dat zij er niet alleen voor staan. Zo laten zij Gods liefde zien. De lokale medewerkers zoeken samen met de kerken naar de beste oplossingen om te ontsnappen uit de armoedecirkel. Zending over Grenzen helpt kansarme mensen in Albanië, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Moldavië, Oekraïne en Roemenië.

De actie was een groot succes, mede door uw hulp! Dankbaar zijn we als diaconie dat er zoveel gemeenteleden, van jong tot oud, hun best hebben gedaan om de fair, het pannakooi-toernooi en de kledinginzameling tot een groot succes te maken. Wat is er hard gewerkt door iedereen!De opbrengst voor Zending over Grenzen bedraagt 3000,00. Een fantastisch bedrag waarvoor de diaconie u heel hartelijk wil bedanken! We hopen met dit bedrag een mooie bijdrage te kunnen leveren aan een gezins-project  van Zending over Grenzen.

Klik hier voor de foto's: fotos actieweekend Zending over Grenzen

Met een hartelijke groet van de diaconie