Gemeentedag voor jong en oud!

Zondag 10 juni aanstaande organiseren wij weer een gezellige gemeentedag voor jong en oud!

Hoe laat?  Direct vanuit kerktijd van 11.30 tot 16.00familiedag

Waar?       Het Akkertien op de Voorst.

Wat gaan we doen? In ieder geval om half 12 ontvangst met koffie en gebak en de rest van het programma hoort u zondag 10 juni. Wat we wel verklappen is dat het programma geschikt is voor zowel jong als oud. Ook zorgen wij voor de nodige versnaperingen (eten en drinken).

Om dit met zijn allen voor elkaar te krijgen willen wij nog enkele gemeenteleden vragen om een bijdrage te leveren aan de gemeentedag door het maken van een pan met soep en/of een lekkere salade.

Verder organiseren we deze dag een taartbakwedstrijd! Wie o wie bakt in onze gemeente de mooiste en lekkerste taart?
Deze kunt u inleveren op zaterdag 9 juni bij het Akkertien.
gemeentedag

Voor de kinderen is er die dag cup cake versieren! Wie o wie maakt de mooiste?
(De kinderen hoeven zich niet op te geven van te voren. Het cup cake versieren gebeurt op de gemeentedag. Spulletjes zijn aanwezig.)

We hopen op een gezellig en ontspannen samenzijn! Meldt u snel aan via een mailtje naar redactie@hervormdvollenhove.nl
Graag onder vermelding van naam, aantal aanwezige familieleden, of u in de gelegenheid bent om evetueel iets te maken EN... of u mee doet met de taartbakwedstrijd!