Bevestiging ambtdragers

Op zondag 20 mei werden de volgende gemeenteleden in het ambt bevestigd:

Dicky Buimer-Weijs (diaken), tekst: ‘Hij die u roept is trouw en doet zijn belofte gestand’. (1 Tess: 5:2Bevestiging ambtdragers4)

Jolanda Bron-Roest (ouderling), tekst: ‘Ik  bid dat uw liefde blijft groeien door inzicht en fijnzinnigheid, zodat u kunt onderscheiden waar het op aankomt.’ (Fil.1: 9en 10)

Frits van Benthem (ouderling-kerkrentmeester), De bevelen van de HEER zijn eenduidig: vreugde voor het hart. (Psalm 19:9)

Jolanda Lassche-Mondria (ouderling-kerkrentmeester) tekst: ‘ik heb jullie liefgehad, zoals de Vader Mij heeft liefgehad. Blijf in mijn liefde..’(Joh. 15:9)

Herman Wijermars  (ouderling-scriba). Tekst: Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben zoals ik jullie heb liefgehad. (Joh. 15:22)

In het ambt werden herbevestigd: Hiske van Driel (ouderling), Gé Knobbe-Lok (ouderling), Janneke Knobbe-Naberman (ouderling) Jaap Heetebrij (diaken), Margreet Lassche-Klaver (diaken),  Luuk Naberman (diaken), Jaap de Olde (ouderling-kerkrentmeester) en Bert Winter (ouderling-kerkrentmeester).

Afscheid hebben we genomen van: Rob van der Kamp (ouderling), Antje Mondria-Benedictus (ouderling), Gerti Winter-de Oude (ouderling), Tina van Dijk (ouderling), Cor Heetebrij (ouderling), Cees Aart Verwaaij (ouderling); Rita van Gurp-Winter (diaken), Klaas de Jonge (diaken), Jansje Lassche-van Buiten (diaken) s Mieke Bos-Wever(ouderling-kerkrentmeester) en Wim Groothuis (ouderling-kerkrentmeester).

Voor de fotos klik HIER