Terugblik geslaagde gemeentedag

Zondag 10 juni jl. hebben wij weer een gezellige gemeentedag beleefd met jong en oud!

Wanneer wij als activiteitencommissie worden gevraagd om een verslag te schrijven van de gemeentedag, beseffen we  dat wij nog aan het nagenieten zijn. Wat een fantastische gemeentedag, wat een geweldige opkomst en wat hebben we een mooie, gezellige en gezegende dag gehad met elkaar! Na een prachtige kerkdienst met als thema ‘Een grote familie’, mochten we daarna naar camping het Akkertien gaan en aanschuiven bij een heerlijk en divers taartenbuffet en een kopje koffie of thee. gemeentedag De kinderen maakten hun eigen mooie cupcake-creaties. Na een lunch van zelfgemaakte soepen, salades en lekkere broodjes verzamelde de gemeente zich voor een wedstrijdje Klootschieten. Het zonnetje scheen uitnodigend voor deze flinke wandeling waarin iedereen zijn steentje (of eigenlijk ‘balletje’) bij kon dragen. Een flink aantal ‘worpen’ verder stond er nog een lekker koel drankje op ons te wachten. Na de prijsuitreiking zongen we samen een lied waarin de dag wordt samengevat: we kwamen als gemeente samen, in de naam van Jezus! Wij willen iedereen van harte bedanken die op welke manier dan ook betrokken is geweest bij deze dag, en kijken ernaar uit elkaar nog vaak zowel op formele als op informele wijze te ontmoeten!

gemeentedag 2Zoals aangegeven zullen alle foto's t.z.t. op de besloten pagina van onze website getoond worden. En tevens zoals aangegeven hierbij het IBAN nummer voor de eventuele vrijwillige bijdrage voor deze gemeentedag:  NL 75 RABO 0301 8018 86 tnv Hervormde Gemeente Vollenhove o.v.v. gift gemeentedag 2018.