Evangelisatiecommissie organiseert christelijk cabaret!

Ruurd Walinga de meest gevraagde christelijke caberetier van Nederland komt naar Vollenhove. De evangelisatiecommissie heeft hem uitgenodigd op zaterdag 22 september, aanvang 20.00 uur. Inloop is vanaf 19.30 uur. De locatie is De Burght.

Met zo'n tien voorstellingen voor jong en oud trekt hij door het land om de blijde Boodschap te vertellen. Hij spreekt zowel niet-, bijna Ruurd Wallingaen supergelovingen aan. Hij komt met de voorstelling "De doe-het-zelver" en is bedoeld voor iedereen vanaf 12 jaar. De doe-het-zelver is een voorstelling waarin klusjesman Douwe het familiebedrijf heeft verlaten om als zzp'er aan de slag te gaan. Douwe kan van alles maken. Dat gaat van plezier maken tot ruzie. Ook zorgen maken kan Douwe heel erg goed en hij zorgt er dan ook voor dat de hele zaal zich zorgen gaat maken. In de tweede helft krijgt het programma een opzienbarende wending.

Wil je meer weten over Ruurd kijk dan op de website   Kaartverkoop via Coop Vollenhove en Coop Sint Jansklooster. Kosten zijn 5 euro en dit is inclusief 1 consumptie. Voor facebookgebruikers kijkt ook op de website van de kerk en er is een evenement aangemaakt. Willen jullie beide liken"