Van schoenendoos tot onvergetelijk cadeau!

Wie geef jij een onvergetelijk cadeau?

schoenmaatjeOnderwijs is zoveel meer dan leren schrijven en rekenen. Door mee te doen met Edukans Schoenmaatjes leren kinderen een waardevolle les: dat geven om een ander belangrijk is. En krijgen leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden een onvergetelijk cadeau!

Kinderen in Nederland vullen een schoenendoos met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden. Ze doen daarmee iets concreets voor vriendjes in arme landen.

De schoenendozen gaan naar kinderen op scholen, in weeshuizen, vluchtelingenkampen en opvangcentra voor straatkinderen.

Als kerk willen wij ook dit jaar weer, samen met de scholen, van harte aan deze actie meedoen. Daarbij kunnen we niet zonder uw hulp. Helpt u mee? Laten we samen de schouders zetten onder deze prachtige actie!

De dozen kunnen ingeleverd worden in de gezamenlijke gezinsdienst die gehouden wordt op zondag 7 oktober in de Grote kerk.

Wilt u geen schoenendoos vullen maar toch iets geven, in de hal van de kerk komt zondag 7 oktober een doos te staan waar u uw spullen in kunt doen. Ook is de diaconie-collecte deze zondag bestemd voor Edukans schoenmaatjes.