Hervormd Vollenhove.nl

Hervormde gemeente Vollenhove - Sint Jansklooster

▶ Kerkdiensten luisteren

VakantieBijbelFeest 2018

Kom naar het VakantieBijbelFeest met als thema: Zoek het UIT!!!

Hallo jongens en meisjes!VakantieBijbelFeest

Woensdag 24 oktober is het weer zover! Dan vieren we het VakantieBijbelFeest in het Dorpshuis Sint-Janskamp in Sint-Jansklooster. We gaan er een leuk feest van maken! Het thema is:  Zoek het UIT!!!  Inspecteur Hoezo komt en gaat met ons uitzoeken wie de kluis gekraakt heeft en of dat wel de echte schat is??!!

Het belooft een leuke morgen te worden met medewerking van Poppentheater Poppen en Meer

Natuurlijk kan onze jaarlijkse kleurwedstrijd niet ontbreken! Wil je hier aan meedoen, maar heb je nog geen kleurplaat? Dan kun je deze ophalen bij de Coop in Sint-Jansklooster. Maak er iets moois en creatiefs van en misschien win je dan wel een mooie prijs! Na de voorstelling gaan we ook nog iets moois knutselen.

We beginnen om 9.30 uur (deur open vanaf 9:15) en om ongeveer 12.15 uur mogen jullie weer naar huis.  Jullie zijn van harte welkom, we zouden het leuk vinden als je erbij bent en neem gerust je vriendje of vriendinnetje mee, gezellig!

We zouden het ook fijn vinden als er wat ouders zouden willen helpen. Met zo’n mooie grote groep kinderen is het altijd fijn als er wat meer mensen een oogje in het zeil kunnen houden en een handje mee kunnen helpen. Kunt u en wilt u deze ochtend meehelpen? Stuur dan een mail naar:

vbf-sintjansklooster@hotmail.com

U krijgt dan een reactie terug met meer informatie.

Jullie komen toch ook?!

Groetjes,

Commissie VakantieBijbelFeest

Nieuwsoverzicht