Voortgang aanbouw Grote Kerk

Hieronder leest u een update vanuit de verbouwcommissie Grote Kerk!

VerbouwingIn november vorig jaar hebben we een gemeenteavond gehad over de aanbouw bij de Grote Kerk. Tijdens die avond werden er drie ontwerpen gepresenteerd, waaruit de gemeente een eerste en een tweede keuze kon bepalen.

Het afgelopen jaar hebben we keihard gewerkt om de eerste keuze van de gemeente te presenteren en te verdedigen voor de diverse commissies die een advies moeten uitbrengen over de vergunbaarheid. Helaas hadden al deze commissies dusdanige bezwaren dat het niet haalbaar is om vergunning te krijgen.

Architect en bouwcommissie hebben zich gebogen over de bezwaren en we zagen grote kansen om de tweede keuze van de gemeente in te dienen. Dit hebben we gedaan en momenteel gaan we weer een ronde langs alle commissies. We hopen u in het voorjaar hier meer over te kunnen melden.

Mocht u benieuwd zijn naar de ingediende tekeningen? Foto’s daarvan kunt u vinden op de ledenpagina van onze website.