Hervormd Vollenhove.nl

Hervormde gemeente Vollenhove - Sint Jansklooster

▶ Kerkdiensten luisteren

Zorgmaatje Vrijwilligersavond

Maandag 26 november 2018 in de Johanneskerk te Sint Jansklooster is er een vrijwilligersavond. Vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar en we starten om 20.00 uur.

Het thema is: “Hoe herken je eenzaamheid”.Zorgzame kerk

Eenzaamheid is een veel voorkomend probleem waar u/jij ook mee te maken kunt krijgen bij je taak als vrijwilliger. Het is een complex probleem.Tijdens deze bijeenkomst willen we ingaan op deze problematiek. Onder andere zal aan de orde komen: Hoe herken je eenzaamheid? Hoe kun je de juiste vragen stellen? De avond wordt verzorgd door een tweetal professionals, Aline Vos en Annemiek Steenbeek, van Sociaal Werk de Kop.

Voor deze vrijwilligersavond worden de vrijwilligers van de Gereformeerde Johanneskerk en de Hervormde Gemeente Vollenhove / Sint Jansklooster uitgenodigd en daarnaast willen we ook de ouderlingen en bezoekdames uitnodigen. Deze eerste gezamenlijke vrijwilligersavond is een vervolgstap in de samenwerking tussen de Zorgzame kerk van de Johanneskerk en Zorgmaatje van de Hervormde Gemeente.

Het verzoek is om voor 19 november door te geven of je wel of niet komt op de vrijwilligersavond.

Deze avond is voor iedereen.

Mocht je interesse hebben in dit onderwerp, maar je bent geen Zorgmaatje ben je ook van harte welkom. Iedereen is welkom deze avond.Als je naaste je lief is

 

Nieuwsoverzicht