Hervormd Vollenhove.nl

Hervormde gemeente Vollenhove - Sint Jansklooster

▶ Kerkdiensten luisteren

What's up nieuws

De eerste activiteiten van What’s Up zijn achter de rug. Naast What’s Up thuis voor de Teens, worden voor de Kids en Teens activiteiten georganiseerd. De kids zijn een middagje bezig geweest met foto's, volgende week kunnen jullie een verslag lezen van de leuke activiteit. Vrijdagavond 16 november gingen de Teens op pad. Onderstaand een verslag van deze avond:

ExodusWhat's up teens

Afgelopen vrijdag hebben we met 24 enthousiaste tieners de start activiteit beleefd. Die in het teken stond van het boek Exodus. Bij een groot aantal vrijwilligers thuis waren sfeervolle spel locaties ingericht. Op elke locatie ontdekten we door een spel, en een korte tekst, een deel van het verhaal. Maar ook één van de plagen. Balancerend met een bezem steel hebben we net als Mozes een staf hoog gehouden om de Amalekieten te verslaan. Op een andere locatie moesten we lege kratjes doorgeven, om zo droog de rode zee oversteken. Om de plaag van de zweren te voelen zette iemand uit de groep een handvol wasknijpers op zijn gezicht.

Te voet trokken we net als het volk Israel, van locatie naar locatie. Bij elk spel kreeg je ook een onderdeel waarmee je een mini tabernakel kon bouwen. Een dop van een melk fles diende als koperen wastafel, en een paar vierkante schuimpjes als altaar. Dat was ook de opdracht die we mee kregen aan het eind van de avond; bouw je eigen tabernakel. Denk bijvoorbeeld aan What`s Up (thuis, club, provider). Of een vaste plek op je kamer waar je elke avond bidt. Een plek waar God dicht bij jou kan zijn, en jij bij Hem.

We kijken dankzij de hulp van de vrijwilligers en het enthousiasme van onze tieners, terug op een geslaagde avond. We zijn blij en dankbaar dat we deze avond met jullie mochten beleven. En kijken nu al uit naar de volgende activiteit.

Rick, Marco, Johan , Henk.

Inmiddels zijn we ook alweer druk met het voorbereiden van de volgende activiteiten. De eerstvolgende activiteit voor de Kids is What’s in the game:

What´s in the game

Woensdag 12 december van 19.00u tot 20.30u in Tilvoorde hebben we alweer de tweede activiteit van What´s Up Kids:

What’s in the game!
* Durf jij het aan om een ander uit te dagen?
* Welke uitdaging kies jij om de ander te verslaan?
* Klim jij naar de top van de piramide?
* Of daal je juist af naar beneden?

Meld je aan voor deze super spannende avond vol uitdaging          voor 28 november aan door een mail te sturen naar: whatsupvollenhovekids@gmail.com

(De kosten voor deze avond zijn €2,00)

Een hartelijke groet van de jeugdraad

Nieuwsoverzicht