Knutselmiddag kindernevendienst

Zondag 16 december was het 'knutselspektakel' van kindernevendienst.

Knutselmiddag KNDEr waren wel rond de 50 kinderen die allerlei mooie knutselwerken konden maken voor het aankomende kinderkerstfeest. De begeleiding sprak over een georganiseerde chaos waar er naar hartenlust geknutseld, gekleurd, geplakt en geverfd kon worden. Vele hulpouders hadden heerlijke pannenkoeken gebakken waar iedereen van gesmuld heeft. Enorm bedankt alle hulpouders voor zowel het bakken als het helpen bij het knutselen!

Maandag 24 december as is er om 19.00 uur kinderkerstfeest zowel in de Grote Kerk als in de Kapel. Iedereen is van harte welkom om deze feestelijk dienst met de kinderen mee te vieren.

Er zijn vele foto's gemaakt die te vinden zijn via de ledenpagina. Ben je nog niet geregistreerd hiervoor dan kan dat via deze link: registreren ledenpagina