Paasei versieren met Zorgzame kerk/Zorgmaatje

Bekijk de foto's op de ledenpagina!

ZorgmaatjeEr eens even tussen uit, anderen ontmoeten. Daarom heeft de gezamenlijke werkgroep activiteiten van de Zorgzame Kerk en Zorgmaatje Vollenhove- Sint Jansklooster een gezellige middag georganiseerd in Nieuw Clarenberg. “Sjokolade” verzorgde een workshop chocolade- ei versieren. Lekker én creatief bezig zijn met chocolade dus. De deelnemers kregen een plat chocolade paasei en op de tafels stonden allerlei lekker versieringen. Er kon naar hartenlust versierd worden. En ondertussen gezellig bijkletsen bij koffie/thee met heerlijk eigen gebakken koek. Na een geslaagde middag vertrokken alle gasten met een vrolijk versierd ei om nog heerlijk na te genieten.

Mocht u ook graag eens deelnemen aan de activiteiten,  een zorgmaatje willen hebben of als vrijwilligster aan de slag gaan neem dan contact op met Reina Driesen: 0527-246477, Jennie Boxum: 0527-246592 of Lucie van der Niet 06-43145074.