UITNODIGING VOOR ALLE VRIJWILLIGERS

Een uitnodiging aan ALLE vrijwilligers van onze gemeente:

Uitnodiging vrijwilligersavondHet College van Kerkrentmeesters nodigt ALLE vrijwilligers van onze gemeente (bezorgers van collectes/actie Kerkbalans/Kontaktpunt en verjaardagsfonds, medewerkers van Kontaktpunt, schoonmakers, koffiedames, bezoekbroeders en –zusters, contactdames, (hulp)kosters, klusjesmensen, de leiding van zondagschool/club/ oppas-/kinderneven- en tienerdiensten en alle anderen) van harte uit voor een gezellige avond op vrijdag 7 juni a.s. om 20.00 uur in Tilvoorde.

Wij ontvangen u met koffie/thee en iets lekkers en hebben een leuk programma voor deze avond bedacht. Ook is er volop gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, elkaar te ontmoeten.

Bent u erbij? Uw aanmelding ontvangen wij graag via e-mail: cvksecretariaat@hervormdvollenhove.nl zodat we weten op hoeveel personen we kunnen rekenen.

Wij hopen zoveel mogelijk vrijwilligers te ontmoeten!

Hartelijke groet,