Overwelming Love Story

Oecumenische viering met muzikale medewerking van de huisband van de Mariakerk

Volgens ons woordenboek is liefde 'warme genegenheid, een gevoel van toewijding voor iemand anders'. Liefde brengt het beste boven in jou en mij, herkenbaar? Ook kan liefde bergen verzetten die niemand ooit voor mogelijk hield.Overwelming Love Story

Wat is het fijn als iemand jou écht ziet en je de vreugde en blijdschap daarvan mag ervaren.

Maar iemand er net zo onvoorwaardelijk voor je is als je het moeilijk hebt en de weg niet meer weet. Iemand die je dan bij de hand pakt! En hoeveel je ook van iemand houdt, iedereen maakt fouten. En dan mag je om vergeving vragen en staat de deur altijd open.

In deze viering gaat het over de liefde; tussen jou en andere mensen en over de overweldigende liefde die God heeft voor jou.

Hou je van muziek en hou je ook van de liefde in al haar vormen? Zorg dan dat je erbij bent op zondag 30 juni om 15:45 uur in de Tuinen van Marxveld. Kerkelijk werker Arend Dekker zal deze viering leiden. Deze viering wordt georganiseerd door de Raad van Kerken en is onderdeel van het Openlucht Spektakel.