Schoenendoosactie: Wie geef jij een onvergetelijk cadeau?

Van schoenendoos tot onvergetelijk cadeau.

SchoenendoosactieOnderwijs is zoveel meer dan leren schrijven en rekenen. Door mee te doen met: 'Actie 4 kids schoenendoosactie', leren kinderen een waardevolle les: dat geven om een ander belangrijk is, en: leeftijdsgenootjes in arme landen krijgen een onvergetelijk cadeau!

Kinderen in Nederland vullen een schoenendoos met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor leeftijdsgenootjes die in moeilijke omstandigheden leven. Ze doen daarmee iets concreets voor arme vriendjes.

Als kerk willen wij ook dit jaar weer, samen met de scholen, van harte aan deze actie meedoen. Daarbij kunnen we niet zonder uw hulp. Helpt u mee? Laten we samen de schouders zetten onder deze prachtige actie!

De dozen kunnen ingeleverd worden in de gezamenlijke gezinsdienst die gehouden wordt op zondag 13 oktober in de Grote kerk.

Wilt u geen schoenendoos vullen maar toch iets geven, in de hal van de kerk komt zondag 13 oktober een doos te staan waar u uw spullen in kunt doen. Ook is de diaconie-collecte deze zondag bestemd voor Actie 4Kids.