Vrijwilligersavond Zorgzame kerk en Zorgmaatje

(aspirant)Vrijwilligers maar ook belangstellenden worden hierbij van harte uitgenodigd!

Op woensdagavond 13 november organiseert de werkgroep Zorgzame Kerk en Diaconale Vriendendienst/Zorgmaatje, uitgaande van de Johanneskerk Sint Jansklooster en de Hervormde Gemeente Vollenhove/ Sint Jansklooster een vrijwilligersavond. (aspirant)Vrijwilligers maar ook belangstellenden worden hierbij van harte uitgenodigd. Om 19.45 uur staat in Tilvoorde, Bisschopsstraat 5, Vollenhove de koffie klaar. Aanvang van de avond is 20.00 uur.
Tijdens deze avond zal er wat verteld worden over de activiteiten die er dit jaar weer zijn georganiseerd. Een groot gedeelte van de avond zal bestaan uit het uitwisselen van ervaringen; mooie of juist moeilijke momenten als zorgmaatje en andere dingen waar tegenaan gelopen wordt worden als Zorgmaatje. Dit wordt in groepjes besproken met behulp van een Kletspot.
Van harte welkom! Iedere geïnteresseerde is uitgenodigd, dus breng ook vooral iemand mee!

Zorgmaatje