Informatieavond Zorgzame Kerk/Zorgmaatje

​Op woensdagavond 13 november organiseert de werkgroep Zorgzame Kerk en Diaconale Vriendendienst/Zorgmaatje, uitgaande van de Johanneskerk Sint Jansklooster en de Hervormde Gemeente Vollenhove/ Sint Jansklooster een informatieavond.

Zorgmaatje(aspirant)Vrijwilligers maar ook belangstellenden worden hierbij van harte uitgenodigd. Om 19.45 uur staat in Tilvoorde, Bisschopsstraat 5, Vollenhove de koffie klaar. Aanvang van de avond is 20.00 uur.

Tijdens deze avond zal het thema: “bewegen” aan de orde komen. Een gedeelte van de avond zal bestaan uit het uitwisselen van ervaringen en tips. Mooie of juist moeilijke momenten als zorgmaatje en andere dingen waar tegenaan gelopen kan worden als Zorgmaatje. Dit wordt in groepjes besproken met behulp van een Kletspot.

Van harte welkom! Iedere geïnteresseerde is uitgenodigd, dus breng ook vooral iemand mee!