Sfeervolle kerstwandeling in Vollenhove.

Op zaterdag 14 december zijn de deuren van de kerken in Vollenhove weer geopend voor het kerstevenement van de Evangelisatie commissie Vollenhove en Sint Jansklooster.

Vele zangers, zangeressen en muzikanten groot en klein laten de bezoekers genieten van een wonderschoon kerstspetakel. Waarom we kerst vieren? Daar staan we graag bij stil op deze avond. Kortom, luister en geniet van de prachtige kerstmuziek en kerstliederen van 19.00 tot 20.30 uur.

Deelnemers wandelen van kerk naar kerk door de sfeervolle kern van Vollenhove.

Natuurlijk is er warme chocolademelk met wat lekkers. De avond wordt gezamenlijk afgesloten van 20.45 tot 21.15 uur in de Grote Kerk met samenzang en een miniconcert met u allen en Vollenhoofsch Fanfare. Dit is aansluitend op de optredens in de kerken.Kerstwandeling 2019

Bezoekers die met de auto komen kunnen parkeren aan de haven.

Het programma ziet er als volgt uit.

Hervormde Grote Kerk. Vollenhoofsch Fanfare. Connected uit Sint Janklooster.

Inclusief samenzang en miniconcert Vollenhoofsch Fanfare aanvang 20.45 uur.

Gereformeerde Mariakerk. Zanggroep Stil uit Vollenhove. Gospelkoor X-salt uit Ermelo. Gospelkoor Testimony to the Lord uit Ruinerwold.

Rooms Katholieke H. Nicolaasparochie. RK kerkkoor Chantique en St.Cecilia beide uit Vollenhove.

Geref. Kerk vrijgemaakt de Hoeksteen. Kidspraise Koningskinderen uit Sint Janklooster. Gospelkoor Tehilla uit Emmeloord.

Kerkplein bij de Grote Kerk. Tent met warme chocolademelk. Band Set Free.