Voorjaarsconcert Chr. Gemengd koor “De Zeeklank”

Op zaterdagavond 7 maart geeft het Christelijk gemengd koor “De Zeeklank” o.l.v. Johan Bredewout een voorjaarsconcert in de Mariakerk te Vollenhove. Aanvang 19.30 uur.

HVoorjaarsconcert Zeeklanket repertoire bestaat o.a. uit door Johan Bredewout bewerkte psalmen en opwekkingsliederen en prachtige hymne uit de anglicaanse koormuziek. De koorzang wordt afgewisseld met een aantal muzikale intermezzo’s. Muzikale medewerking wordt verleend door Harm Hoeve op orgel, Jaap Klootwijk op slagwerk en Marjolein de Wit op fluit.

In de voorverkoop zijn de kaarten € 10,00 en kaarten in de kerk zijn €11,00,voor donateurs € 8,50 en kinderen tot 12 jaar gratis. Voorverkoop kaarten zijn verkrijgbaar bij De Echte groenteman Simon Dragt, Voorpoort 2 in Vollenhove of telefonisch bij Mieke Zandbergen (0527-243153