Kerkdiensten komende drie weken via internet

De komende drie weken kunt u niet aanwezig zijn bij kerkdiensten en geen vespers. Hierin volgen we de richtlijnen van het kabinet en de adviezen van de PKN. De diensten worden wel uitgezonden via internet en kerktelefoon.

OrgelMet hele gemengde gevoelens heeft de kerkenraad van de hervormde gemeente Vollenhove besloten om de komende drie weken geen gemeenteleden toe te laten tot de kerkdiensten en vespers. Aan de ene kant willen we ons niet door angst laten regeren, maar in vertrouwen op God leven. Aan de andere kant moeten we ook onze verantwoordelijkheid nemen naar de ouderen, de kwestbaren en de samenleving als geheel. Daarom volgen we de richtlijnen van het kabinet en de adviezen van de PKN op.

Wel bieden we in plaats van de "fysieke" diensten een alternatief aan, middels een uitzending via de kerktelefoon. Dat doen we zelfs twee keer per week: zondagochtend 10 uur en woensdagavond 19.15 uur.

Komende zondag wordt vanuit de PKN een bijzonder alternatief geboden. Om 9.30 uur kunt u via NPO 2 kijken naar een meditatie van de scriba van de PKN, ds. René de Reuver, vanuit de kapel van de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk.

Daarnaast zal om 10 uur een uitzending verzorgd worden via onze kerkomroep, dit is een dienst waarin onze predikant, ds Wolters, voor zal gaan vanuit de gereformeerde kerk van Staphorst.

Voor de duidelijkheid de diensten van de komende week:

zondag 15 maart, 9.30 uur, ds. R. de Reuver (NPO 2)

zondag 15 maart, 10.00 uur. ds. D. Wolters (Kerkomroep)

woensdag 18 maart 19.15 uur, ds. H.J.H. Pap (Kerkomroep)

zondag 22 maart, 10.00 uur, ds. D. Wolters (Kerkomroep)

Hoe we met de andere activiteiten omgaan? Hierover worden onze leden middels een extra zondagsbrief geïnformeerd.