Kerkomroep in Coronatijd

De komende periode kunt u via de Kerkomroep een divers aanbod beluisteren! U kunt deze vinden op de internetpagina’s van de diverse kerken, via de zogenaamde “Lukaskastjes” en voor de bewoners van Nieuw Clarenberg op hun IPads.

programma week 15Programmering via Kerkomroep, week 15

Vanuit de Raad van Kerken bieden we een breed radio-programma aan. Bijna dagelijks gaan we uitzenden. We hebben hier twee belangrijke doelen voor ogen. Allereerst willen we ouderen, kwetsbaren, zieken en eenzamen in deze tijd een extra hart onder de riem steken. In de tweede plaats zoeken we naar manieren om de gemeenschap te ervaren, ook in tijden van isolerende maatregelen. Of om het met een lied te zeggen: ‘Samen in de naam van Jezus… want de Geest doorbreekt de grenzen die door mensen zijn gemaakt!’

Zaterdag 4 april, 15.30 uur – Orgelconcert

Deze week zal Anne Kroeze diverse liederen spelen op het orgel, afgewisseld met enkele gesproken teksten. Een mooie voorbereiding op Palmpasen!

Maandag 6 april, 15.30 uur – Non-stop geestelijke muziek

Zomaar op maandagmiddag een variatie van geestelijke liederen ter bemoediging en vooral om de lofzang gaande te houden,

Dinsdag 7 april, 15.30 uur: ‘UIT’ de Johanneskerk
Elke week een afwisselend programma. Een verkondiging met bijhorende liederen door Dominee Timmer van de Johannes kerk.

Woensdag 8 april, 19.00 uur: Vesper

Een korte, ingetogen viering van lied, gebed en Schriftlezing. Deze keer onder leiding van mevr. Heidi Kramer.

Donderdag 9 april, 15.30 uur: Muzikale Fruitmand

U kunt een geestelijk lied aanvragen voor iemand die een extra bemoediging wel kan gebruiken. Dat kunt u doen door te mailen naar muzikalefruitmandvollenhove@gmail.com. Geef dan aan welk lied u aanvraagt en voor wie. U kunt daarbij ook een korte bemoedigende tekst schrijven. U kunt deze bemoediging ook zelf inspreken, stuur dan een Whatsapp-spraakmemo naar: 06-21640616.

Tijdens de uitzending zullen we een aantal liederen en wensen laten horen. We kunnen natuurlijk niet garanderen dat alle verzoeken gehonoreerd kunnen worden. Maar we doen ons uiterste best om dat wel te doen, deze week of één van de komende weken.

Vrijdag 10 april, 15.30 uur: Laat ons de Heer lofzingen! Een meezing- en luisterprogramma vol mooie liederen en gesproken woorden door Peter Krabbe.