Kerkomroep in Coronatijd

De komende periode kunt u via de Kerkomroep een divers aanbod beluisteren! U kunt deze vinden op de internetpagina’s van de diverse kerken, via de zogenaamde “Lukaskastjes” en voor de bewoners van Nieuw Clarenberg op hun IPads.

flyer week 16De programmering voor week 16:

Zaterdag 11 april, 15.30 uur – Orgelconcert

In aanloop naar Pasen – het feest van de Opgestane Heer – bespeelt Johan Bredewout het orgel van de Grote Kerk. Gerti Winter zal het afwisselen met enkele gesproken teksten.

Zondag 12 april, 9.30 / 10.00 uur

Vanuit de verschillende kerken wordt een dienst uitgezonden.

Maandag 13 april, 15.30 uur – Non-stop geestelijke muziek

Op deze 2e Paasdag een uurtje vol muziek en liederen tot eer en glorie van de Heer die waarlijk is opgestaan.

Dinsdag 14 april, 15.30 uur: ‘UIT’ de Johanneskerk
Deze week wordt de uitzending verzorgd door een gemeentelid uit de Johannes kerk. Met onder andere een bijbelquiz, een hoorspel en mooie liederen.

Woensdag 15 april, 19.15 uur: Vesper

Een korte, ingetogen viering van lied, gebed en Schriftlezing. Deze keer onder leiding van ds. D. Wolters.

Donderdag 16 april, 15.30 uur: Muzikale Fruitmand

U kunt een geestelijk lied aanvragen voor iemand die een extra bemoediging wel kan gebruiken. Dat kunt u doen door te mailen naar muzikalefruitmandvollenhove@gmail.com. Geef dan aan welk lied u aanvraagt en voor wie. U kunt daarbij ook een korte bemoedigende tekst schrijven. U kunt deze bemoediging ook zelf inspreken, stuur dan een WhatsApp-spraakmemo naar: 06-21640616.

Tijdens de uitzending zullen we een aantal liederen en wensen laten horen. We kunnen natuurlijk niet garanderen dat alle verzoeken gehonoreerd kunnen worden. Maar we doen ons uiterste best om dat wel te doen, deze week of één van de komende weken.

Vrijdag 17 april, 15.30 uur: Laat ons de Heer lofzingen!                                                                                                                                                        Een meezing- en luisterprogramma vol mooie liederen.