Thema-avond 6 mei ‘De verborgen aanwezigheid van Jezus’

Via een live-stream behandelen we gesprek 1 van blok 2 van Focus!

Focus 2 1Het programma van Vorming & Toerusting ligt stil. En toch lijkt het ons goed om ook deze weer op te pakken. Dat zal natuurlijk in een andere vorm moeten. Diverse kringen zijn aangeschreven om te onderzoeken wat hun mogelijkheden zijn. Maar ook centraal willen we thema-avonden oppakken. We behandelen daarbij de thema’s van blok 2 van Focus. Dit zal gebeuren via een live-stream die te volgen is op onze website en via het YouTube kanaal van ds. Dick Wolters. Hij zal op woensdagavond 6 mei om 20 uur de eerste thema-avond verzorgen.

Tijdens de kerkdienst van 3 mei zal dit thema ook behandeld worden. Daarnaast kun u op de website van IZB-Focus een podcast luisteren ter voorbereiding en vindt u aanvullend gespreksmateriaal. Op basis hiervan kunt u vragen per mail sturen naar dwolters@hervormdvollenhove.nl. Deze vragen zullen tijdens de live stream behandeld worden.

Graag "zien" we elkaar op 6 mei!

Klik hier voor al het aanvullend IZB-Focus-gespreksmateriaal.

Klik hier voor de aanvulling bij gesprek 1.

Klik hier voor het YouTube kanaal van ds. Dick Wolters.

Klik hier voor de live-stream op onze website.