Kerkomroep in Coronatijd

Ook in de week kunt u weer via de Kerkomroep een divers aanbod beluisteren! U kunt deze vinden op de internetpagina’s van de diverse kerken, via de zogenaamde “Lukaskastjes” en voor de bewoners van Nieuw Clarenberg op hun IPads.

flyer week 29Hieronder de programmering voor week 20:

Zaterdag 9 mei, 15.30 uur – Orgelconcert

Deze week zal Johan Tijssen het orgel in de Grote Kerk bespelen, omlijst met teksten gesproken door Gerti Winter

Zondag 10 mei, 9.30 / 10.00 uur

Vanuit de verschillende kerken wordt een dienst uitgezonden.

Zondag 10 mei, 19.00 – 20.00 uur

Bevrijdingsviering vanuit de Mariakerk.

Gedenken en vieren van 75 jaar leven in vrijheid, omlijst met muziek en gesproken woord.

Maandag 11 mei, 15.30 uur – Non-stop geestelijke muziek

Een programma met gewijde muziek continue

Dinsdag 12 mei, 15.30 uur: ‘UIT’ de Johanneskerk
Muziek en gesproken woorden verzorgd vanuit de Johanneskerk

Woensdag 13 mei, 19.15 uur: Vesper

Een korte, ingetogen viering van lied, gebed en Schriftlezing. Deze keer onder leiding van ds. H. Pap.

Donderdag 14 mei, 15.30 uur: Muzikale Fruitmand

U kunt een geestelijk lied aanvragen voor iemand die een extra bemoediging wel kan gebruiken. Dat kunt u doen door te mailen naar muzikalefruitmandvollenhove@gmail.com. Geef dan aan welk lied u aanvraagt en voor wie. U kunt daarbij ook een korte bemoedigende tekst schrijven. U kunt deze bemoediging ook zelf inspreken, stuur dan een WhatsApp-spraakmemo naar: 06-21640616.

Tijdens de uitzending zullen we een aantal liederen en wensen laten horen. We kunnen natuurlijk niet garanderen dat alle verzoeken gehonoreerd kunnen worden. Maar we doen ons uiterste best om dat wel te doen, deze week of één van de komende weken.

Vrijdag 15 mei, 15.30 uur: Laat ons de Heer lofzingen!                                                                                                                                                  Een meezing- en luisterprogramma vol mooie liederen.