Kerkomroep in Coronatijd

Ook in de week kunt u weer via de Kerkomroep een divers aanbod beluisteren! U kunt deze vinden op de internetpagina’s van de diverse kerken, via de zogenaamde “Lukaskastjes” en voor de bewoners van Nieuw Clarenberg op hun IPads.

flyer week 21Hieronder de programmering voor week 21:

Zaterdag 16 mei, 15.30 uur – Orgelconcert

Deze week bespeelt Anne Kroeze het orgel van de Grote Kerk. Gerti Winter zal het afwisselen met enkele gesproken teksten.

Zondag 17 mei, 9.30 / 10.00 uur

Vanuit de verschillende kerken wordt een dienst uitgezonden.

Maandag 18 mei, 15.30 uur – Non-stop geestelijke muziek

Een uurtje vol muziek en liederen tot eer en glorie van de levende Heer.

Dinsdag 19 mei, 15.30 uur: ‘UIT’ de Johanneskerk

Een programma van gesproken woorden omlijst met mooie liederen.

Woensdag 20 mei, 19.15 uur: Vesper

Een korte, ingetogen viering van lied, gebed en Schriftlezing. Deze keer onder leiding van mevr. H. Kramer – de Jong.

Donderdag 21 mei, 15.30 uur: Muzikale Fruitmand

U kunt een geestelijk lied aanvragen voor iemand die een extra bemoediging wel kan gebruiken. Dat kunt u doen door te mailen naar muzikalefruitmandvollenhove@gmail.com. Geef dan aan welk lied u aanvraagt en voor wie. U kunt daarbij ook een korte bemoedigende tekst schrijven. U kunt deze bemoediging ook zelf inspreken, stuur dan een WhatsApp-spraakmemo naar: 06-21640616.

Tijdens de uitzending zullen we een aantal liederen en wensen laten horen. We kunnen natuurlijk niet garanderen dat alle verzoeken gehonoreerd kunnen worden. Maar we doen ons uiterste best om dat wel te doen, deze week of één van de komende weken.

Vrijdag 22 mei, 15.30 uur: Laat ons de Heer lofzingen!

Een meezing- en luisterprogramma vol mooie liederen.