Hervormd Vollenhove.nl

Hervormde gemeente Vollenhove - Sint Jansklooster

▶ Kerkdiensten luisteren

Thema-avond 28 mei

Op donderdagavond 28 mei is er om 20 uur weer een thema-avond, dat uitgezonden wordt via de YouTube LiveStream van ds. Dick Wolters en via deze website. Thema voor de avond is: ‘De stem van Jezus’.

De stem van JezusMet Pasen horen we dat Jezus leeft! Vlak voor zijn hemelvaart belooft Hij: ‘Ik ben met jullie, alle dagen!’ Wij geloven in een God die bij ons is en wiens stem we dagelijks kunne horen… maar toch horen we die stem lang niet altijd. Zeker in onzekere en donkere tijden. Spreekt Hij niet meer, of is onze antenne niet goed afgesteld? Hoe kunnen we zijn stem beter gaan horen? Over dit soort vragen denken we na. We gebruiken daarbij het gespreksmateriaal van Focus. Klik hier voor de speciale corona-aanvulling bij dit thema.

Tip daarbij uit een kring: zij kwamen bij de vorige thema-avond in zeer kleine groep (je mag 3 gasten thuis ontvangen op anderhalf meter afstand) bij elkaar, hebben de Stream bekeken en daarna met elkaar doorgepraat. Je zou eventueel je kring in tweeën of drieën kunnen splitsen. Maar thuis individueel kijken kan natuurlijk ook!

 

Klik hier voor de link naar het YouTube kanaal.

Klik hier voor de stream op deze website.

Nieuwsoverzicht