PinksterChallenge voor gezinnen

Op Tweede Pinksterdag organiseert de Raad van Kerken om 10.00 uur een PinksterChallenge. Een super gezellige spellenrace over Hemelvaart en Pinksteren voor jong en oud. De livestream wordt vanuit de Mariakerk uitgezonden op www.pknvollenhove.nl.

Als gezin speel je vanuit je eigen huis mee. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je thuis een spellenpakket en wordt je toegevoegd aan de app groep ‘Pinksterchallenge’. Samen als gezin ga je verschillende spellen spelen. Deze zijn geschikt voor kinderen, tieners, jongvolwassenen. Maar ook ouders en grootouders kunnen samen met hun (klein)kinderen de competitie spelen tegen de andere gezinnen. Kortom het wordt een spannende ochtend!

Graag uiterlijk 30 mei aanmelden door een app -met je naam en adres- te sturen naar:

Agrietha van Vulpen 06-41713550.

Pinksterchallange