Kerkomroep in Coronatijd

Ook de komende week bieden we u via de kerkomroep weer een divers aanbod aan programma’s aan. U kunt beluisteren via de internetpagina’s van de diverse kerken, via de zogenaamde “Lukaskastjes” en voor de bewoners van Nieuw Clarenberg op hun IPads.

Flyer week 23Het programmering voor week 23:

Zaterdag 30 mei, 15.30 uur – Orgelconcert

De wekelijkse  orgelbespeling wordt weer verzorgd door Johan Bredewout.

Afgelopen zaterdag mochten er verzoeknummers worden ingediend.

Dit heeft tot een mooi aantal verzoeken  geleid en uit de reacties is gebleken dat het zeer op prijs is gesteld.

U word weer van harte uitgenodigd om een verzoek in te dienen.

Dat kan via het e-mailadres: info@johanbredewout.nl

U kunt uw verzoek indienen omdat u zelf iets wilt horen, maar u mag dat ook aanvragen voor iemand anders .

Verzoeken dus van harte welkom!

Zondag 31 mei, 9.30 / 10.00 uur

Vanuit de verschillende kerken wordt een dienst uitgezonden.

Maandag 1 juni, 15.30 uur – Non-stop geestelijke muziek

Een uurtje vol muziek en liederen tot eer en glorie van de levende Heer.

Dinsdag 2 juni, 15.30 uur: ‘UIT’ de Johanneskerk

Een programma van gesproken woorden omlijst met mooie liederen.

Woensdag 3 juni, 19.15 uur: Vesper

Een korte, ingetogen viering van lied, gebed en Schriftlezing. Deze keer onder leiding van ds. H. Pap.

Donderdag 4 juni, 15.30 uur: Muzikale Fruitmand

U kunt een geestelijk lied aanvragen voor iemand die een extra bemoediging wel kan gebruiken. Dat kunt u doen door te mailen naar muzikalefruitmandvollenhove@gmail.com. Geef dan aan welk lied u aanvraagt en voor wie. U kunt daarbij ook een korte bemoedigende tekst schrijven. U kunt deze bemoediging ook zelf inspreken, stuur dan een WhatsApp-spraakmemo naar: 06-21640616.

Tijdens de uitzending zullen we een aantal liederen en wensen laten horen. We kunnen natuurlijk niet garanderen dat alle verzoeken gehonoreerd kunnen worden. Maar we doen ons uiterste best om dat wel te doen, deze week of één van de komende weken.

Vrijdag 5 juni, 15.30 uur: Laat ons de Heer lofzingen!         Een meezing- en luisterprogramma vol mooie liederen.