Collecteren in Coronatijd

De collecte van de diaconie in de week voor 12 juli gaat naar Noah's Ark Children's en vanuit de Commissie van Kerkrentmeesters gaat de opbrengst van de collecte naar de 'Instandhouding van de Eredienst' en 'Algemene doeleinden'. Onderstaand een uitleg van het digitaal collecteren.

Collecte voor de diaconiecollecte

De afgelopen weken ging de opbrengst van de digitale collecte naar de volgende doelen:

• 14 juni: Diaconie
  • 21 juni: Stichting Dorotty Oekraïne
  • 28 juni: Voedselbank
  • 5 juli: Collecte voor Kerk in Actie: Vakantiepret voor kinderen in Armeode

De collecte in de week voor 12 juli is bestemd voor de Noah's Ark Children's. Noah’s Ark is een interkerkelijke Christelijke organisatie in Uganda. Zij richt zich op het helpen van de meest kwetsbare kinderen in de samenleving en de gemeenschappen die het meest onder armoede te lijden hebben, zodat dit ten goede komt aan de hele omgeving en het land als geheel.

U kunt uw gift voor de diaconie overmaken op het volgende rekeningnummer:

NL 65 RBRB 0691 624 674 ten name van Diaconie der Hervormde Gemeente Vollenhove, met vermelding: ‘Collecte 12 juli’.

Collecte voor het College van Kerkrentmeesters (CvK)

De tweede en derde collecte is voor het College van Kerkrentmeesters, afgekort: CvK. De collecte van zondag 12 juli is voor de instandhouding van de Eredienst en 'Algemene doeleinden’.

U kunt op twee manieren uw gift overmaken.

• Door te klikken op deze link: https://www.samengoeddoen.nl/gift/d11b40414273f897b320dc274c4c8b39  wordt u doorgeleid naar een betaalpagina en kunt u uw gift meteen via iDEAL betalen. De betaling wordt gestort op rekening Stichting Derden Gelden ten name van Samen GoedDoen. Dit is een verzamelrekening, vanuit deze rekening worden de gelden overgemaakt naar de rekening van onze kerkelijke gemeente.
  • Wilt u liever zelf een bedrag overmaken, dan kan dit uiteraard ook door uw collectebijdrage over te maken op bankrekeningnummer: NL75 RABO 0301 8018 86 t.n.v. College van Kerkrentmeesters Hervormde Gemeente Vollenhove, met vermelding ‘Collecte eredienst’.

Wij danken u voor uw gift!