Gezocht: leden Beamer-Team

In de afgelopen maanden is er veel technische apparatuur geïnstalleerd in de Grote Kerk. Diverse wensen zijn hiermee in vervulling gegaan m.n. het volgen van de kerkdienst thuis  middels een "live-stream".

Echter deze installatie moet tijdens kerkdienst (Ere-, trouw- en rouwdiensten) wel door mensen worden bediend. Hiervoor is dan ook een Beamer-Team opgericht.

Enkele enthousiaste gemeenteleden hebben reeds plaats genomen in het Beamer-Team. Beamer

Maar zoals zo vaak: "vele handen maken licht werk". Het Beamer-Team is dan ook op zoek naar enthousiaste gemeenteleden die ook willen deelnemen aan het Team.

Wil jij ook plaats nemen in het Beamer-Team of wil je eerst iets meer weten over de werkzaamheden, neem dan gerust contact op met Henk Alle Bakker, tel.nr. 06-29085124.

Op deze wijze kun je ook iets doen voor de kerkelijke gemeenschap, Zo'n kans kun je toch niet laten lopen?

Het College van Kerkrentmeesters