Focus via LiveStream

Dinsdagavond 16 maart: vierde LiveStream blok 4 Thema: Gastvrijheid en openheid

focus header

Ook in het nieuwe jaar gaan we verder met de LiveSteam! Het blijkt in deze tijd een ideaal medium om met elkaar verbonden te blijven en relevante thema’s te bespreken. Heb je geen tijd om met een kring mee te draaien? Vind je het vanwege Corona nog te spannend om bij elkaar te komen? Of is een kring überhaupt niets voor jou en wil je liever digitaal informatie tot je nemen? Ds. Dick Wolters zal eens in de drie weken een live-stream verzorgen via zijn YouTube kanaal! De link is te vinden via de website van de kerk. In drie kwartier krijg je de hoofdgedachten van een focusgesprek aangeboden en word je uitgedaagd om hierover na te denken. Dat kun je voor jezelf doen, je kunt dat delen met vrienden en via de chat of WhatsApp je vragen stellen.

Voor blok 4 zijn de volgende data geprikt: 12 januari, 9 februari, 2 maart, 16 maart en 30 maart. Het is steeds op een dinsdagavond en begint om 20 uur. Maar de uitzending kun je ook op een later moment terugkijken!

Tijd: 20.00-20.45 uur

Contactpersoon: Dick Wolters, dwolters@hervormdvollenhove.nl.

Klik hier voor het YouTube kanaal van ds. Dick Wolters.

Klik hier voor de live-stream op onze website.