Collecteren in Coronatijd

De collecte van de diaconie in de week voor 11 oktober gaat naar Stichting Gain en vanuit de Commissie van Kerkrentmeesters gaat de opbrengst van de collecte naar de 'Instandhouding van de Eredienst' en 'Energiekosten'. Onderstaand een uitleg van het digitaal collecteren.

Collecte voor de diaconie

De afgelopen weken ging de opbrengst van de digitale collecte naar de volgende doelen:

• 13 september: Gezamenlijk jeugdwerk
  • 20 september: Beiroet
  • 27 september: Diaconie
  • 4 oktober: Plaatselijk jeugdwerk

De collecte in de week voor 11 oktober is bestemd voor de Schoenendoosactie.

Wat kan jij doen voor een kind in armoede? Meer dan je denkt!
Doe mee aan de Schoenendoosactie en tover een simpele schoenendoos om tot een kostbaar geschenk.

Die leuke barbie, stoere auto of grappige knuffel van zolder … Ze laten een kind op Lesbos hoopvol glimlachen. Met de pennen en schriftjes die jij persoonlijk hebt uitgezocht, kan een jongen of meisje in Sierra Leone weer naar school! Jouw schoenendoos is zo’n bijzonder cadeau. De kinderen zullen die als een schat behandelen.

U kunt uw gift voor de diaconie overmaken op het volgende rekeningnummer:

NL 65 RBRB 0691 624 674 ten name van Diaconie der Hervormde Gemeente Vollenhove, met vermelding: ‘Collecte 11 oktober’.

Collecte voor het College van Kerkrentmeesters (CvK)

De tweede en derde collecte is voor het College van Kerkrentmeesters, afgekort: CvK. De collecte van zondag 11 oktober is voor de instandhouding van de Eredienst en het Energiefonds.

U kunt uw gift overmaken op bankrekeningnummer: NL75 RABO 0301 8018 86 t.n.v. College van Kerkrentmeesters Hervormde Gemeente Vollenhove, met vermelding ‘Collecte eredienst’.

Voor het overmaken van de collecte kunt u ook gebruik maken van de QR codes. Klik daarvoor op onderstaand plaatje om de PDF te openen.

Collectes 11 oktober

Wij danken u voor uw gift!