Multimediateam

Multimedia

Afgelopen tijd is er veel verandert in Nederland, Het zal niemand ontgaan zijn dat dit helaas ook gevolgen heeft gehad voor het kerkbezoek van onze gemeente.

Om toch zoveel mogelijk mensen een kerkdienst te laten meebeleven is er een multimediateam opgestart. Op deze manier hoeven de gemeenteleden die niet naar de kerk kunnen de verkondiging van Gods Woord niet te missen.

Dat het uitzenden van de zondagse kerkdiensten en andere uitzendingen vanuit de kerk niet altijd goed verloopt hebben we allemaal al een aantal keren meegemaakt. Er zijn een aantal opstartproblemen geweest.

Maar we werken er als multimediateam en andere geledingen van de kerk hard aan om het allemaal zo optimaal mogelijk te krijgen.

Zo is er een meubel gemaakt door een aantal gemeenteleden, er is nieuwe geluidsapparatuur geplaatst, en alles is zo optimaal mogelijk afgesteld om ook vanuit een zo goed als lege kerk toch een goed beeld en geluid te hebben, zodat thuis de predikant en zangers ook goed te zien en te beluisteren zijn.

Voor alle kerkdiensten wordt er een PowerPoint gemaakt zodat u ook thuis mee kunt lezen en zingen. Ook wanneer er een keer uit een andere vertaling gelezen wordt of er een lied gezongen wordt uit een andere liedbundel. Ook liederen met beeld is geen probleem. Dit zal de kinderen thuis ook aanspreken.

Wel willen we nog graag aandacht vragen voor diegene die kopij aanlevert voor de PowerPoint voor de zondagdiensten, doe dit uiterlijk donderdag 17 uur. Dan hebben we voldoende tijd om e.e.a. voor te bereiden. Het is niet prettig om op zaterdagavond hier nog mee bezig te moeten.

Met vriendelijke groeten,

Namens het multimediateam