Collecteren in coronatijd

De tafelcollecte van de diaconie gaat op 10 januari naar het Nederlands Bijbelgenootschap en de diaconie en vanuit de Commissie van Kerkrentmeesters gaat de opbrengst van de collecte naar de 'Instandhouding van de Eredienst'. Onderstaand een uitleg van het digitaal collecteren.

Collecte voor de diaconie

De afgelopen weken ging de opbrengst van de digitale collecte naar de volgende doelen:

• 31 december: Moria
  • 3 januari: Diaconie

U kunt uw gift voor de diaconie overmaken op het volgende rekeningnummer:

NL 65 RBRB 0691 624 674 ten name van Diaconie der Hervormde Gemeente Vollenhove, met vermelding: ‘Collecte 10 januari’.

Collecte voor het College van Kerkrentmeesters (CvK)

De derde collecte is voor het College van Kerkrentmeesters, afgekort: CvK. De collecte op 10 januari is voor de instandhouding van de Eredienst.

U kunt uw gift overmaken op bankrekeningnummer: NL75 RABO 0301 8018 86 t.n.v. College van Kerkrentmeesters Hervormde Gemeente Vollenhove, met vermelding ‘Collecte eredienst’.

Voor het overmaken van de collecte kunt u ook gebruik maken van de QR codes. Klik daarvoor op onderstaand plaatje om de PDF te openen.

Collecte 10 januari