Actie Kerkbalans 2021

Van zaterdag 16 januari tot zaterdag 30 januari 2021 doen weer 2.000 kerken mee met Actie Kerkbalans, zo ook onze kerk. Vele vrijwilligers zijn in deze periode druk met het verspreiden en eventueel ophalen van de (antwoord)enveloppen.

Om te kunnen bestaan hebben kerken een financiële bijdrage nodig van hun leden. Zo blijven ze van waarde voor hun leden en de samenleving. ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’ is het thema voor Actie Kerkbalans 2021.Actie Kerkbalans 2021

Komende week ontvangt u een envelop. In deze envelop zit een informatiefolder, het toezeggingsformulier, een antwoordenvelop en een informatiebrief. In de informatiebrief staan de nodige aandachtspunten. Wij willen u vragen om de informatiebrief goed door te nemen en het toezeggingsformulier in te vullen én te ondertekenen.

Óf een vrijwilliger de antwoordenvelop weer bij u ophaalt zal hij/zij duidelijk kenbaar maken. Komt de vrijwilliger in uw route niet bij u langs om de antwoordenvelop op te halen, graag verwijzen wij u dan naar de informatiebrief. Hierop staan verschillende adressen om uw antwoordenvelop af te geven of terug te sturen. Ook kunt u het toezeggingsformulier digitaal terugsturen.

Hartelijk dank voor uw en jouw bijdrage.

Met vriendelijke groeten,

Het College van Kerkrentmeesters