Kerkomroep in de Veertigdagentijd

Komende zaterdag 15.00 uur starten we met een orgelconcert met Johan Bredewout!

KerkomroepVanuit de Raad van Kerken Vollenhove-Sint Jansklooster wordt deze veertigdagentijd een bijzonder initiatief gestart. Elke zaterdagmiddag tot en met Pasen zal er om 15 uur een programma worden uitgezonden. ‘Vele ouderen, eenzamen en kwetsbare mensen hebben het zwaar in deze Coronatijd. Het wordt steeds lastiger om het vol te houden. Daarom willen we deze mensen een extra hart onder de riem steken. Hen bemoedigen en hen laten weten dat God nooit loslaat!’ aldus de initiatiefnemers.

De programma’s zijn afwisselend van karakter. De ene week kunt u genieten van live orgelspel, afgewisseld met mooie gedichten en teksten. De andere week hoort u mooie liederen en kunt u deelnemen aan een Bijbelquiz. Maar wat in ieder geval vast staat, is dat u de komende zeven weken elke keer om 15 uur kunt inloggen op de kerkomroep, via de hervormde gemeente Vollenhove, en getuige kunt zijn van een mooie afwisseling van liederen en teksten. De uitzendingen zijn ook op een later moment te beluisteren via www.kerkdienstgemist.nl of via de website van de hervormde kerk.

Het programma voor de komende drie weken staat al vast:

Zaterdag 20 februari: ‘Orgelconcert met Johan Bredewout’

Zaterdag 27 februari: ‘Een toekomst vol van hoop’