Passie/paasconcert vanaf 27 maart

Musici Arjan en Edith Post uit Doornspijk op trompetten en bugel, Harm Hoeve uit Rouveen achter het orgel en Johan Bredewout uit Vollenhove achter de piano geven een passie/paasconcert!

Het is nu een jaar geleden dat corona onze maatschappij stil legde.

Voor muzikanten betekende dat, dat alle concerten geannuleerd werden.

Een aantal musici vonden een manier om toch muziek te blijven maken voor publiek via de online concerten.

Nu, een jaar later, is het nog steeds niet mogelijk om live concerten te geven met publiek. In aanloop naar Pasen hebben vier musici een Passie/Paas concert opgenomen in de Gereformeerde Kerk te Doornspijk.

De musici zijn: Arjan en Edith Post uit Doornspijk op trompetten en bugel, Harm Hoeve uit Rouveen achter het orgel en Johan Bredewout uit Vollenhove achter de piano.

Het eerste deel van het concert zal in teken van de lijdenstijd staan en het tweede deel in teken van het Paasfeest.

Het concert is te zien en te beluisteren vanaf zaterdag 27 maart 20.00 uur op Youtube.nl/promusicnl. Dit concert blijft online staan.

passiepaasconcert