Viering Heilig Avondmaal 2 april 2021 (Goede Vrijdag)

Aanstaande Goede Vrijdag willen we met elkaar het Heilig Avondmaal vieren. In dit bericht vertellen we u hoe wij deze viering vorm willen geven.

De aangescherpte maatregelen maken het nagenoeg onmogelijk om gezamenlijk in de kerk het Heilig Avondmaal met elkaar te vieren. Desalniettemin kunnen we via de live-verbindingen met elkaar verbonden blijven en kunnen we op afstand deze viering voortzetten. U bent in de afgelopen periode gewend dat u zelf thuis voor wijn en brood zorgt of dat u in de kerk van ons een zakje kreeg met daarin per persoon brood en wijn.

De huidige coronamaatregelen dwingen ons meer dan voorheen om het HA mee te vieren vanuit huis. Wij bieden u aan om thuis gebruik te maken van het zakje met brood en wijn dat wij samenstellen. Mocht u dat willen dan wordt u verzocht om dat bij ons kenbaar te maken. Dit kan als volgt:

1. U stuurt ons een mail vóór 17.00 uur op donderdag 1 april aanstaande op:  lruitenbeek@hervormdvollenhove.nl
  2. Of u belt ons op nummer (ook vóór 17:00 uur op donderdag 1 april a.s.): 06-20460515

U geeft daarbij het volgende op:

• Uw naam
  • Uw adres
  • Aantal personen (= aantal zakjes)
  • U geeft aan of u:
    • het bezorgd wilt hebben in het tijdvak 19:45-20:30 uur op donderdag 1 april aanstaande;
    • Het zelf afhaalt tussen 19:30-20:00 uur in de kerk op 1 april aanstaande.

U kunt vervolgens het brood en de wijn gebruiken tijdens de diensten van GOEDE VRIJDAG aanstaande waarbij we uitzien naar een goede viering, al is het onder deze beperkende omstandigheden.

avondmaal