Ophaalservice Producten Voedselbank

Extra service voor de actieweek van de voedselbank!

VoedselbankMocht u graag levensmiddelen willen doneren aan de voedselbank, maar is het voor u niet mogelijk om het op de aangegeven tijdstippen in de kerk te brengen op zaterdag 23 april. Dan kunt u contact opnemen met Dicky Buimer tel nummer: 06-36115969. Zij komt het dan op een afgesproken tijdstip bij u ophalen zaterdag.

Hierbij een lijstje van de Voedselbank:

Fruitcocktail in blik

Vlees in blik

Groenten in blik

Soep in blik

Pannenkoekenmix

Koffie/thee

Macaroni of spaghetti

Koekjes/biscuitjes

Rijst

Ranja in blik

Tomatensaus (passata zonder kruiden) in pak

Broodbeleg (jam, pindakaas, notenpasta)

Allemaal houdbare producten, die ze kunnen bewaren en uitdelen. Op dit moment zitten ze te springen om deze houdbare producten, want er is heel weinig aanvoer!

Op ZATERDAG 24 APRIL van 10.00-12.00 uur en van 14.30-16.30 uur openen we de deuren van de kerken, de Grote Kerk en de Maria Kerk in Vollenhove en de Kapel in Sint Jansklooster, zodat iedereen daar de producten kan brengen. Maar als extra service, kunt u deze dus ook laten ophalen!