Collecteren in Coronatijd

De collecte van de diaconie gaat op 2 mei naar de JP de Vries Hulp voor kinderen in Tanji en vanuit de Commissie van Kerkrentmeesters gaat de opbrengst van de collecte naar de 'Instandhouding van de Eredienst' en 'Interieurfonds'. Onderstaand een uitleg van het digitaal collecteren.

Collecte voor de diaconie

De afgelopen weken ging de opbrengst van de digitale collecte naar de volgende doelen:

• 4 april: Zorgmaatje - Diaconale Vriendendienst
  • 11 april: Diaconie
  • 18 april: Hezenberg Hattem
  • 25 april: Voedselbank

De collecte op 2 mei is bestemd voor de JP de Vries Hulp voor kinderen in Tanji

U kunt uw gift voor de diaconie overmaken op het volgende rekeningnummer:

NL 65 RBRB 0691 624 674 ten name van Diaconie der Hervormde Gemeente Vollenhove, met vermelding: ‘Collecte 2 mei’.

Collecte voor het College van Kerkrentmeesters (CvK)

De tweede en derde collecte is voor het College van Kerkrentmeesters, afgekort: CvK. De collecte op 2 mei is bestemd voor de instandhouding van de eredienst en het Interieurfonds.

U kunt uw gift overmaken op bankrekeningnummer: NL75 RABO 0301 8018 86 t.n.v. College van Kerkrentmeesters Hervormde Gemeente Vollenhove, met vermelding ‘Collecte eredienst’.

Voor het overmaken van de collecte kunt u ook gebruik maken van de QR codes. Klik daarvoor op onderstaand plaatje om de PDF te openen.

QR code 2 mei